|
Pomoc pre 5 meseci, 3 nedelja
|
|
|
Pozdrav svima,vec duze vreme sam na Hub-u,Nedavno sam radio format masine,pa neznam tacno da podesim Setings kada skinem novu verziju Apexa.1.3
Nadam se da me razumete?
Dali negde ima vec opisano gde se sta pise,tj.koji se parametri unose.Pogledao sam Video za instalaciju ali meni ne ide tim koracima...jer je tu u pitanju verzija 1.2 i odmah mi izbacuje poruku za UPDETE,i zakuca mi sve
Hvala
|
|
|
|
|
|
|
Odg: Pomoc pre 5 meseci, 3 nedelja
|
|
|
skines taj 1.2 i onda procitaj ono za apex v1.3 na naslovnoj strani ovog sajta, tj samo skines binary update i pregazis ga tamo u folderu gde si instalirao 1.2 i to je to
|
|
|
|
|
|
|
Odg: Pomoc pre 5 meseci, 2 nedelja
|
|
|
Pozdrav!
Evo uradio sam sve kako treba,potpuno sve isto kao i u video prezentaciji i kada pokusam da se registrujem izbaci mi neki,mislim madjarski hub i poruku...od Gusara...You provided an incorrect password and have been temporarily banned.
Probao sam dva puta i opet isto!
U cemu je problem?
|
|
|
|
|
|
|
Odg: Pomoc pre 5 meseci, 2 nedelja
|
|
|
verovatno te gusari hub prvo kikne, nakon cega bivas redirektovan na neki levi hub.. poenta je, ako te je nas hub vec kiknuo, svakako ne bi mogao da udjes, dok ne resis uzrok zbog kog bivas kikovan..
najverovatnije kucas pogresnu sifru za nick, tako da probaj ovako:
1. stisni CTRL+F (otvori se favorite hubs), tu nadji Gusari hub, pa desni klik, pa properties (ako ga nemas, klikni dugme new, pa u naziv upisi gusari, a u ADDRESS polje upisi hub.gusari.org:666
2. u polje nick ukucaj neki novi nick, npr. [G]Sloba77, a u polje PASSWORD ukucaj npr. sloba12345 a zatim klikni OK dugme
3. ugasi/upali apex i udji na gusare
4. kad udjes, kucaj odmah: +regme sloba12345
4a. ako si kucao neku drugu sifru onda shodno tome kucaj prethodnu komandu
5. rekonekt na hub ili ugasi/upali apex
ajde probaj tako, pa javi
|
|
|
|
|
|
|