|
Do sada sam chitao i cjutao, ali ochigledno da ne mozhe.
OP wistleru necje biti vracjen, jer je previshe administracije protiv toga.
Ulazak na HUB mu nije zabranjen, ali s obzirom da je van SBB-a, kao i svi ostali ne mozhe mu pristupiti. Mogao je dok je bio OP.
Shto se tiche razloga za skidanje OP-a, ja sam mu skinuo, jer sam prochitao logove i po tome doshao do prostog zakljuchka, ako neko misli da mozhe da nekome zabrzni komunikaciju (mute/gag) i da onda par dana to zaboravi, a pri tome nikog drugog ne obavesti, onda se preshao u proceni. Privatne razmirice se reshavaju na PM i ako ne zhelite da ih zavrshavate, onda stavite tu osobu na ignore. Nikako tako shto je mutujete, pa zaboravite na nju par dana, a josh manje ako ta osoba nije u tom trenutku na mainu i nije aktivna.
Shto se tiche demokratije na HUB-u... ne znam odakle ideja da demokratija postoji?
Da li ovaj HUB radi sam od sebe?
Da li ovaj HUB radi kao poklon strane drzhave, Srbiji (jer je hostovan van Srbije)?
Da li ovaj HUB placjate, pa da imate pravo na demokratsko odluchivanje?
Da li ovaj HUB vodi neko kome vi ili neko drugi placja da radi na njemu?
...
Dakle krajnje odluke su moje, a ja nisam nekome skinuo OP, zato shto ga mrzim, chak suprotno, znam choveka i lichno, ali to nema veze s radom HUB-a
OVAJ HUB jeste za USERE i zbog njih, ali to nikako ne znachi da cje ti ljudi mocji da odluchuju o tome ko je zbog privatnih razmirica nekog kaznio i na njega zaboravio i da mu pri tome ostanu i dalje takve komande.
Svestan sam ja i da cje pojedinci zbog ovoga shto sam napisao biti revoltirani, mozhda i oticji sa HUB-a, chak icji na druge i tamo se busati u grudi kako se oni bore za nechija prava, a na GUSARIMA su zli, govnari, ali me to ne tangira previshe, dokle god HUB radi i vecjina korisnika ima koristi od istog.
Jednostavno, ne mozhe niko da kazni usera, ako nije kriv i da zaboravi na njega. stavite se u poziciju tog usera. Nije zasluzhila da bude kazhnjena i zaboravljena. Mozhda je zasluzhila da bude banovana na 24-48h dok se ne prizove pameti, ali mutovati nekog i zaboraviti na njega, je kao da ste mu uskratili pravo da ishta kazhe u svoju odbranu.
Nikome ovde to pravo nije, niti cje biti uskracjeno.
|