Provedite vreme sa nama

Watch Dođite da zajedno provedemo slobodno vreme, da poslušamo neku dobru muziku, odgledamo neki dobar film, razmenimo mišljenja...

Gusari
Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrujte.    Zaboravili ste lozinku?

Losi Useri
(1 pregleda) (1) gost
Idi na dnoStranica: 123
TEMA: Losi Useri
Odg: Losi Useri pre 2 godina, 7 meseci Karma: 1
meni je ovo smesno
yah maa nuh
Nindža gusar
Poruka: 139
graphgraph
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Muško dusansilnius@hotmail.com Mesto: Bermudski trougao Rođendan: 07/05
Tema je zaključana.

Odg: Losi Useri pre 2 godina, 7 meseci Karma: 1
eee zemljo srbijo, otvotri seee. Pa kako bre neko uopshte moze da stavi onakvu away poruku?!?!?!?! Stvarno neke ljude treba silovati za primer ostalima. Shta bi sa onim sloganom "ponashaj se prema drugima kako zelish da se ponashaju prema tebi"????? Ani jedino si zaboravio da nam kazesh ili sam ja mozda slepo pored ochiju, pa da se i mi ponashamo prema njemu isto kao i on prema nam tj. tebi Ani
coWWWpa
srecja, srecja rados'
Gusar genije
Poruka: 833
graphgraph
Pol: Muško Najbolji sajt na svetu ! scream_AIR@hotmail.com Mesto: Beograd-Selo Ravno Rođendan: 11/07
Tema je zaključana.

Ajmo sad svi polako napolje... BRZOO !!!

Odg: Losi Useri pre 2 godina, 7 meseci Karma: 0
stvar dobre volje korisnika je da li ce da deli slotove i nema tu razloga da se bilo ko vredja , ova tema nema svrhu
thePACE
bzvz
Ultra nindža
Poruka: 52
graphgraph
Pol: Muško Mesto: Beograd, Zvezdara Rođendan: 04/06
Tema je zaključana.
necu, ne znam, ne mogu, ne zelim

Odg: Losi Useri pre 2 godina, 7 meseci Karma: 28
obojica ste ispali smesni.. i ti anubis, a i miki.. evo i zasto..

ti, zato sto ocekujes da svi na svetu budu kulturni i uljudni prema tebi.. mozda je decko stavio takvu poruku jer je isfrustriran sto mu je 99% privatnih poruka moljakanje za slotove, pa je odlepio vise od toga i u toj frustraciji namestio takvu away poruku.. dakle, zivi i pusti druge da zive.. ako vidish da neko necje da ti stane dok stopirash, pusti ga.. to je njegovo ustavom zagarantovano pravo

a miki je smesan iz razloga sto uopste ostavlja away poruke tog tipa, jer one nece smanjiti broj privatnih poruka koje moljakaju za slotove iz razloga sto ce ljudima ta poruka stici tek nakon moljakanja..

dakle, pomirite se s tim da ima svakakvih ljudi i umesto da optuzujete jedni druge i tuzakate se, radite na sebi i budite bolji prema drugima, a vremenom ce i drugima biti bzvz da budu shabani u drustvu normalnih i dobronamernih osoba..
burek
Nindža
Poruka: 709
graphgraph
Pol: Muško Mesto: Novi Sad
Tema je zaključana.

Odg: Losi Useri pre 2 godina, 7 meseci Karma: 0
Slažem se s Burekom...

Evo, da iznesem svoj primer, ja sam èekao mesec dana da mi se skine jedan film od jednog "popularnog" sapatnika na hubu. A njegova away poruka je još gora (nešto u fazonu ne tražite mi slotove) I to nije problem.

Meni je besmislena i poenta "deljenja slotova". Najbolje bi bilo kada to ne bi ni postojalo, zar ne? Tada bismo svi lepo èekali svoj red...
kotnik
Ultra nindža
Poruka: 33
graphgraph
Pol: Muško NultiBitovi Mesto: Novi Sad Rođendan: 05/31
Tema je zaključana.

Odg: Losi Useri pre 2 godina, 7 meseci Karma: 5
Ma meni se cini ovih dana kada posmatram...da ljudi samo cekaju da se prepiru oko necega...kada ne bi bilo slotova...nasli bi nesto drugo...
Guru
Nindža
Poruka: 2033
graphgraph
Tema je zaključana.

Idi na vrhStranica: 123
Moderatori: Zen
primite najnovije poruke direktno na radnu površ

Pretraga titlova

Kvalitet filmova

Prijatelji Gusara

Valhalla Torrents Valhalla Torrent Community

Extra Group Video nadzor, telefonske centrale, računari...

IP kamere IP kamere - IP portal posvećen sigurnosnim sistemima.

Berza poslova - Besplatna usluga potražnje i ponude poslova Besplatna usluga potražnje i ponude poslova.

Statistika

Broj članova : 11289
Broj članaka : 74
Linkovi : 1
Pogledano članaka : 1609914