Provedite vreme sa nama

Watch Dođite da zajedno provedemo slobodno vreme, da poslušamo neku dobru muziku, odgledamo neki dobar film, razmenimo mišljenja...

Gusari
Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrujte.    Zaboravili ste lozinku?

Pomoc oko jednog filma... Unapred Zahvalan!!! :)
(1 pregleda) (1) gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Pomoc oko jednog filma... Unapred Zahvalan!!! :)
Pomoc oko jednog filma... Unapred Zahvalan!!! :) pre 5 meseci, 3 nedelja Karma: 0
Gledao sam ali... ne znam kako se zove... hteo bih o5 da ga gledam ali ne znam kako da se zove!

Fiilm je snimljen oko 2004 god.
Radnja filma: desavanje u SAD-u, Duze se momak i devojka, par godina i a simpatisu jedan drugog ali ne pricaju od tome... vreme prolazilo a oni se nisu smuvali... nako nekog vremena ova devojka se smuvala sa nekim likom iz norveske.. resili da se uzmu i ona pozove ovog "drugara" sto joj se svidja (i ona njemu) da joj bude (mislim kum-ili kao najboljai frend) na svadbi... Svadba se odrzavala u Norveskoj... tokom svadbe, ima neki obicaj da se mlada ljubi u usta sa gostima-prijateljima... tu su se i prvi put poljubili (njih dvoje-"Drugar i drugarica") i tu posle pocinje zasto mi nisi rekao da ti se svidjam.... zasto na svadbii... na kraju je bilo da je ona odustala od svadbe i posle su bili zajedno do kraja zivmota...! xD

Ako neko zna kako se zove film-moze da mi posalje na mail:
Nikola_laf@hotmail.com
UNAPRED ZAHVALAN!!!
PozzzZZ
Nikola_laf
Novajlija
Poruka: 3
graphgraph
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Pomoc oko jednog filma... Unapred Zahvalan!!! :) pre 5 meseci, 3 nedelja Karma: 1
www.imdb.com/title/tt0866439/

po ovome sto si napisao ja mislim da je to ovaj film ali ovaj je iz 2008...
aurora_borealis
Gusar početnik
Poruka: 10
graphgraph
Pol: Žensko Mesto: Beograd Rođendan: 04/21

Odg: Pomoc oko jednog filma... Unapred Zahvalan!!! :) pre 5 meseci, 3 nedelja Karma: 0
Ladno sam imao ovaj film a nisam znao da se tako zove! xD
Hvala ti puno!!
PozzzZ
Nikola_laf
Novajlija
Poruka: 3
graphgraph

Odg: Pomoc oko jednog filma... Unapred Zahvalan!!! :) pre 5 meseci, 3 nedelja Karma: 1
Nema na cemu Poz
aurora_borealis
Gusar početnik
Poruka: 10
graphgraph
Pol: Žensko Mesto: Beograd Rođendan: 04/21

Idi na vrhStranica: 1
Moderatori: Zen
primite najnovije poruke direktno na radnu površ

Pretraga titlova

Kvalitet filmova

Prijatelji Gusara

Valhalla Torrents Valhalla Torrent Community

Extra Group Video nadzor, telefonske centrale, računari...

IP kamere IP kamere - IP portal posvećen sigurnosnim sistemima.

Berza poslova - Besplatna usluga potražnje i ponude poslova Besplatna usluga potražnje i ponude poslova.

Statistika

Broj članova : 11284
Broj članaka : 74
Linkovi : 1
Pogledano članaka : 1609079