Provedite vreme sa nama

Watch Dođite da zajedno provedemo slobodno vreme, da poslušamo neku dobru muziku, odgledamo neki dobar film, razmenimo mišljenja...

Gusari Forum
Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrujte.    Zaboravili ste lozinku?

10 slotova je veca steta nego korist
(1 pregleda) (1) gost
Idi na dnoStranica: 123
TEMA: 10 slotova je veca steta nego korist
*
10 slotova je veca steta nego korist pre 3 godina, 2 meseci Karma: 0
Mogu da razumem 50GB shera ali mislim da je 10 slotova neprimereno. Zasto?
Nije da mi smeta da sa ljudima delim sadržaj diska, zato HUB i postoji, i sto se mene tice mogu da pustim i vise njih. ALI, velika vecina korisnika ima mali upload - krivci su provajderi jer veliki upload znaci i mnogo love mesecno - tako da sa uploadom od recimo 100kB/s (nominalno, a u praksi i mnogo manje), njih 10 mogu da skidaju po 2 kB/s i svi gube. Koliko treba za skidanje prosecnog filma od 700MB? Previse.
Mnoge filmove prevodim ili znatno popravim srt koji se nalaze na hubu i ne zadovoljavaje minimum kvaliteta. Svoje filmove sa sredjenim prevodom nazovem: film by Novak. Ko sad to moze da skida 100 i vise sati?
Razmislite o 10 uploada jos jednom.
Pozdrav
NovakB)
angler
Novajlija
Poruka: 4
graphgraph
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Tema je zaključana.

Odg: 10 slotova je veca steta nego korist pre 3 godina, 2 meseci Karma: -8
Poruka obrisana.
anubis[goe]
Obrisano
Mornar
Poruka: 38
graphgraph
Obrisano Obrisano Obrisano Obrisano Obrisano Obrisano Obrisano Mesto: Obrisano
Poslednja izmena: 11.12.08 09:58 od anubis[goe].
Obrisano
Tema je zaključana.

Odg: 10 slotova je veca steta nego korist pre 3 godina, 2 meseci Karma: 28
pisalo je vec o tome, pregledaj forum..
burek
Nindža
Poruka: 721
graphgraph
Pol: Muško Mesto: Novi Sad
Tema je zaključana.

Odg: 10 slotova je veca steta nego korist pre 3 godina, 2 meseci Karma: 0
angler napisao/la:
Mogu da razumem 50GB shera ali mislim da je 10 slotova neprimereno. Zasto?
Nije da mi smeta da sa ljudima delim sadržaj diska, zato HUB i postoji, i sto se mene tice mogu da pustim i vise njih. ALI, velika vecina korisnika ima mali upload - krivci su provajderi jer veliki upload znaci i mnogo love mesecno - tako da sa uploadom od recimo 100kB/s (nominalno, a u praksi i mnogo manje), njih 10 mogu da skidaju po 2 kB/s i svi gube. Koliko treba za skidanje prosecnog filma od 700MB? Previse.
Mnoge filmove prevodim ili znatno popravim srt koji se nalaze na hubu i ne zadovoljavaje minimum kvaliteta. Svoje filmove sa sredjenim prevodom nazovem: film by Novak. Ko sad to moze da skida 100 i vise sati?
Razmislite o 10 uploada jos jednom.
Pozdrav
NovakB)

Totalno te podrzavam u svemu sto si tu napisao. Ja stvarno ne znam u cemu je caka i ko je ovde tako slep da ovo sve ne vidi, i sta zele da postignu sa ovim promasajem?

Evo ispisujem moje trenutne download brzine nekih filmova sa huba,:

860b/s
1.90kB/s
2.10kB/s
2.94kB/s

Ove vrednosti, pre 10 share slotova su retko padale ispod 10kB/s.
plissken
Mornar
Poruka: 31
graphgraph
Tema je zaključana.

Odg: 10 slotova je veca steta nego korist pre 3 godina, 2 meseci Karma: 24
mislim da je stvar/caka/fora/mudomarjanovo pre u tome sto sve vise ljudi prelazi na paket bez odvojenog lokala, tj flat pakete..gde je upload brzina 128 i slicno bangavo spora...

i da ce vremenom biti samo sve gore zbog toga...

ali iako apelujemo stalno na ljude da ce time dovesti do gasenja huba jer nece imati poentu, ljudi samo gledaju svoje dupe...no ko sto rece zen vec jednom, ne goji se svinja pred bozic..tako da se bojim da je kasno za apele vise..
next_sa_pulpom
Gusar genije
Poruka: 517
graphgraph
Pol: Muško Mesto: bg Rođendan: 12/16
67% of girls are stupid
i belong with the other 13%
Tema je zaključana.

Odg: 10 slotova je veca steta nego korist pre 3 godina, 2 meseci Karma: 0
Ne shvatam ja tu nista my friend,ko kako prelazi na paket i slicno, ja sam obican radnik, gradjanin, jedino sam shvatio sa mojim malim mozgom da je HUB bio bolji, a sad je gori, no sve jedno, uvek sam vas podrzavao, pa cu to uraditi i sada, verujum da znate sta radite, i da je to stvarno bolje za opste dobro.
plissken
Mornar
Poruka: 31
graphgraph
Tema je zaključana.

Idi na vrhStranica: 123

Pretraga titlova

Kvalitet filmova

Statistika

Broj članova : 12256
Broj članaka : 78